Follow-Follow

Tuesday, 20 December 2011

hatiku gusar

asalammualaikum semua,,

kt snie just nk luahkn isi kati yg entah la,,x tau nk ckp mcm mne,,
semenjak-menjak nie mkin lme bribadat kpdNYA mkin terase mkin diri nie sdah brputus asa,,wktu brdoa n bribadat n memohon kpdeNYA rse mcm nk nangis tpi bkan mata yg mngalirkn air mata ttpi hati plak yg skit,,lagi result pmr nk keluar,,takut sgt,,tkut klu nnti ibu dan ayah kecewa,,klu boleh x nk diaowg kecewa tpi nak tengok diaowg mnglirkn air mata kegembiraan bukan air mata kekecewaan,,harap-harap masa result nnti ibu dan ayah ialah antara ibu bapa yg gembira masa tu dgn keputusan anak dia yg cemerlang..insyAllah,,amiinn,,




dan kat sini nk wish kt kawan seperjuangan yg slama ini membantu(pljr f3 smkamm 2011 dan laen,,)wish u all gudluck,, 9A okey,,amiinn,,dan nasihat untuk diri yg lemah ini dan kawan seperjuangan-andai tlh ditetapkn result yg kte dpt x berape cmrlg,firstly ingt kita kena redha because ALLAH sentiasa menetapkan yg terbaik untuk kita,,mungkin bukan sekarang kita dapat tapi akan datang,,insyallah,,mungkin Allah tidak beri sekarang sebab mungkin kita akan tidak bersyukur kpd yg telah memberi,,kita kan dh berusaha yg sebaiknya dan sebaliknya itu ALLAH yg menentukan,,kita merancang DIA yg mentukn yg terbaek untk kita..



gud luck semua,,wasalam,,

3 comments:

SiTi KhaDijah said...

Samalah hajar :'(

HaJaR said...

ingtkn aq je..nasib2..huhu,,

SiTi KhaDijah said...

Semua berdebar laa hajar. Apa yg kita usaha itu yg kita dapat. InsyaAllah 9A. Yakin :)